Hem > Om oss

Anji Guyou möbler Co, Ltd är beläget i Baishuiwan branschen zon, Anji County, Zhejiang provinsen. Vårt företag har mer än 18 års erfarenhet i att utveckla och producera kontorsstolar. Vi började att göra internationell handel i juli 2012.

Fabriken täcker mer än 5.000 kvadratmeter, befintliga plantering mer än 3 000 kvadratmeter, 3, 00 kvadratmeter kontorsrum. Vårt företag är ett modernt företag som samlar in stolen forskning, utnyttja, producera distribution och eftermarknadsservice tillsammans. Vi har professionell ingenjör, chefer säljteam och en hel del kvalificerade arbetstagare och den årliga produktionen är 100 000 St.

Bolaget vidhåller grundsats i "människor är root, ärlig och tro är bas", d beroende på god kreditvärdighet som har ställts in i sociala alla cirklar att skapa Topprankade produkter. Högkvalitativ service, transcendentala produktkvalitet, topprankade technic, polska produkt utrustning, crackajack människor och stränga kvalitets hantera principer är alla grunderna för stadig utveckling av företaget. Företaget håller förbättra inte bara i technic men också i kvalitet. Vi anser att utmärkt kvalitet är roten till eviga bly.